Smazony szczupak

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szczupak

    1 szt
  • mąka tortowa

    2 łyżki
  • Sól ziołowa jodowana Prymat

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szczupaka czyścimy solimy ,pieprzymy .Obtaczamy w mące i smażymy na rozgrzanym oleju.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Kasiax18 31.05.2012 21:38
dobre
rakow2 04.01.2012 14:13
o jej
rakow2 04.01.2012 14:13
o jej
Agnieszka191 01.09.2010 21:09
wierze na słowo
pauluna 01.09.2010 14:29
o takie cos to ja uwiebiam
Jolanta40 30.08.2010 17:53
rarytas
TyTaN 21.05.2010 23:09
rybki są bardzo zdrowe polecam:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat