Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie po kaszubsku
Cebulę pokroić w piórka i udusić na oleju, dodać koncentrat pomidorowy i cukier, przesmażyć razem i ostudzić. Doprawić pieprzem do smaku. Śledzie przekładać warstwowo z cebulą w salaterce
płaty śledziowe | 4 szt |
ocet | 1/2 szklanki |
cebula | 2 szt |
olej do smażenia | 2 łyżki |
Gorczyca biała cała Prymat | 1 łyżeczka |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 2 szt |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
cukier | 1 łyżeczka |
Owoc jałowca cały Prymat | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: