Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ŚLEDŹ PO WĘGIERSKU

3.0
(12)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

śledzie 1 kg
cebula 1 kg
papryka 1/2 kg
pieczarki marynowane 1/2 L
koncentrat pomidorowy 5 łyżek
sól do smaku
Papryka ostra mielona Prymat do smaku
Papryka słodka mielona Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: ŚLEDŹ PO WĘGIERSKU

Śledzie namoczyc w wodzie i odstawic na ok. 2 godz. Cebulę i paprykę pokroic w paski, dusic na oleju, dodac koncentrat, przyprawy i pokrojone w cwiartki pieczarki. Przekładamy na przemian sos i pokrojone śledzie.
SMACZNEGO!!!!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna169Hosz 19.01.2013 16:55
Takich jeszcze nie jadłam!
ao_12 17.01.2013 20:56
pycha
Sisterskitchen 17.01.2013 19:49
super
gosia56 17.01.2013 19:44
NAPEWNO PYSZNE
angelika14 17.01.2013 19:31
uwielbiam takie śledziki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak