Składniki:
schab bez kości | 5 plastrów |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
płatki migdałowe | 1 szklanka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 czubate łyżki |
mąka pszenna | do obtoczenia |
jajko | 1 sztuka |
mleko | 2 łyżki |
olej do smażenia |
schab bez kości | 5 plastrów |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
płatki migdałowe | 1 szklanka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 czubate łyżki |
mąka pszenna | do obtoczenia |
jajko | 1 sztuka |
mleko | 2 łyżki |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: