Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sardynkowa masa kanapkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

serek śmietankowy 1 op
sardynki 1 (w oleju)
papryka marynowana 1 szt
Papryka słodka mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sardynkowa masa kanapkowa

Sardynki odsączyć z zalewy i rozgnieść widelcem. Wymieszać z utartym serkiem i doprawić do smaku papryką. Masa idealnie nadaje się na kanapki ale też można ją jeść z krakersami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gibli 01.03.2014 15:26
mam ochotę na sardynki:)dawno nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak