Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatką z wołowiną i orzechami włoskimi

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wołowina 150 g
sos winegret
pomarańczowa paryka 40 g
czerwona ceubla 20 g
czarne oliwk 7 szt
pomidor 40 g
ogórek 40 g
ser żółty 2 plastry
lód 120 g
orzechy 30 g
kiełki słonecznika 15 g

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatką z wołowiną i orzechami włoskimi

Zmieloną wołowinę smażymy na patelni. Warzywa kroimy na grube kawałki. Sałatę mieszamy z sosem i serem żółtym. Na to nakładamy warzywa, i drobno posiekane włoskie orzechy. Na sam wierzch nakładamy smażoną ciepłą wołowinę i zasypujemy kiełkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 25.11.2012 08:34
na pewno smaczna !
miroslawa 25.11.2012 05:30
fajna, kolorowa
Cukiereczek13 24.11.2012 22:32
pysznie wygląda :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak