Składniki:
wołowina | 150 g |
sos winegret | |
pomarańczowa paryka | 40 g |
czerwona ceubla | 20 g |
czarne oliwk | 7 szt |
pomidor | 40 g |
ogórek | 40 g |
ser żółty | 2 plastry |
lód | 120 g |
orzechy | 30 g |
kiełki słonecznika | 15 g |
wołowina | 150 g |
sos winegret | |
pomarańczowa paryka | 40 g |
czerwona ceubla | 20 g |
czarne oliwk | 7 szt |
pomidor | 40 g |
ogórek | 40 g |
ser żółty | 2 plastry |
lód | 120 g |
orzechy | 30 g |
kiełki słonecznika | 15 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: