Sałatka z tuńczykiem i selerem naciowym

Sałatka z tuńczykiem i selerem naciowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • seler naciowy

    2-3 gałążki
  • kukurydza w puszce

    1/2 puszki
  • tuńczyk w sosie własnym

    1 puszka
  • majonez

    1,5 łyżki
  • sól do smaku

  • cebula biała

    1/2 szt
  • pieprz

    do smaku smaku
  • jogurt

    1/2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Seler pokroić na małe kawałki, tuńczyka i kukurydzę odcedzić. Wsypać do miski cebulę i posiekać w drobną kostkę. Następnie dodać do pozostałych składników.
Majonez wymieszać z jogurtem i polać po sałatce, doprawić solą i pieprzem

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ela15 09.07.2014 11:28
bardzo dobra
Granita 09.04.2014 07:37
jest pyszna,robię podobną;)
Rafał10 09.07.2012 10:49
mniam mniam wygląda pysznie !
Laila2786 08.07.2012 10:29
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat