Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku IV: Parzony łosoś z zieloną sałatką, odc. 27
Kroki postępowania





filet z łososia | 800 g |
koper | kilka gałązek |
bazylia | kilka gałązek |
Natka pietruszki suszona Prymat | 1 opakowanie |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Liść lubczyku suszony Prymat | |
Imbir mielony Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat |
ogórek | 1 sztuka |
awokado | 2 sztuki |
Cebulka perłowa marynowana Smak | kilka sztuk |
cebula dymka ze szczypiorkiem | |
cytryna | 1 sztuka |
jogurt naturalny | 150 g |
ocet winny | |
majonez | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: