Sałatka z szpianku ,sandacza i kukurydzy

Sałatka z szpianku ,sandacza i kukurydzy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sandacz filet

    1 szt
  • kukurydza w puszce

    1/2 szt
  • szpinak świeży

    1/2 opakowanie
  • sos ziołowy

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do umytego szpinaku dodajemy ugotowanego na parze sandacza wcześniej posolonego ,dodajemy odsączoną kukurydzę i polewamy sosem ziołowym .

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
amorzenek 16.05.2011 07:54
apetyczne
Gabriela7 16.05.2011 07:42
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat