Składniki
kostka
kg
g
gramów
dużej łyż.
gniazda
gniazd
mała łyż.
duża łyż.
ml
mała puszka
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
szpinak świeży
28 g (1 szklanka) -
jabłko
1 szt. (ok. 226 g) -
ananas
120 g (ok. 1 i 1/2 plastra) -
sok z cytryny
18 ml (2 łyżki) -
pestki dyni
10 g (1 łyżka) -
młody jęczmień sproszkowany
11 g (1 łyżka)
Przepis i sposób przygotowania Drugie śniadanie: Koktajl z jabłkiem, ananasem i szpinakiem
1. Owoce umyj, obierz i pokrój.
2. Wszystkie składniki wrzuć do blendera i zmiksuj na gładką konsystencję.
Materiały przygotowane we współpracy z dietetykami z aplikacji Peater.
Komentarze (0)