Składniki:
endywia | 1 |
Garść orzechów włoskich | - - |
musztardy | 1 łyżka |
ser camembert | - - |
żurawina | 1 łyżka |
pieprz | - - |
sok jabłkowy | 3 łyżki |
winogrona czerwone | 150 g |
ryż brązowy | 50 g |
endywia | 1 |
Garść orzechów włoskich | - - |
musztardy | 1 łyżka |
ser camembert | - - |
żurawina | 1 łyżka |
pieprz | - - |
sok jabłkowy | 3 łyżki |
winogrona czerwone | 150 g |
ryż brązowy | 50 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: