Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z cykorią i boczniakami
Boczniaki opłukałem, osuszyłem, przekroiłem wzdłuż, podsmażyłem na oliwie.
Wszystkie składniki połączyłem, doprawiłem solą i pieprzem. Polałem oliwą anyżowo-cytrynową.
cykorie | 2 szt |
miks sałat | 1 opakowanie |
seler | 1/2 szt (mały) |
sok z cytryny | 1/2 szt |
cebula | 1 szt (mała) |
boczniaki | 200 g |
oliwa | 2 łyżki |
oliwa aromatyzowana | 70 ml (anyżowo-cytrynowa) |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: