sałatka wiosenna z sandaczem ,szpinakiem ,porem i fasolą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • por (biała część)

  • fasola czerwona z puszki

    1/2 szt
  • kukurydza w puszce

    1/2 szt
  • pomidor

    2 szt
  • szpinak świeży

  • natka pietruszki

  • sandacz filet

  • cytryna

  • sos ziołowy

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę gotujemy na parze ,solimy ,kropimy cytryna i kroimy na kawałki . Dodajemy ją do szpinaku . Następnie dodajemy pokrojonego pora ,odcedzoną kukurydzę i fasolę oraz pokrojonego pomidora .Na koniec posypujemy natką i polewamy sosem .

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Justyna Jussstiii 22.05.2011 10:40
aż chce się zjeść
Margo1 16.05.2011 09:13
świetna sałatka
Margo1 16.05.2011 09:13
świetna sałatka
Małgorzata113 16.05.2011 08:42
świetny przepis
amorzenek 16.05.2011 07:53
apetyczne
Gabriela7 16.05.2011 07:41
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat