Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałata z rzodkiewką i czerwoną fasolą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzodkiewki 4 kulki
sałata karbowana 1/4 szt
pomidor 2 szt
olej rzepakowy
sos chili (słodki)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałata z rzodkiewką i czerwoną fasolą

Sałatę myjemy i rwiemy na kawałki .Układamy na półmisku . Fasolę czerwona odcedzamy .Rzodkiewkę myjemy kroimy w plasterki . Pomidora myjemy i kroimy w kawałki dodajemy do sałatki. Olej rzepakowy mieszamy do smaku z sosem chilli słodkim . Takim sosem polewamy sałatkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mala2021 21.09.2012 16:02
Szybko,zdrowo -super
mela25 21.09.2012 08:01
ładna fotka
gosia561 21.09.2012 07:22
samo zdrowie
iwa643 21.09.2012 06:32
Polecam na kolacje dietetyczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak