Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałata z gruszkami i serem pleśniowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Lista składników

roszponka 1 opakowanie
ser camembert 100 g
gruszki 3
orzechy włoskie 0,5 szklanki
olej z pestek winogron 2 łyżki

SOS

sok z cytryny
oliwa 1/4 szklanki
miód 1 łyżka
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałata z gruszkami i serem pleśniowym

Na oleju usmaż pokrojone w kostkę gruszki,po 5 min przełóż je do miski.Roszponke skrop olejem dodaj pokrojony w kostkę ser i grubo pokrojne orzechy włoskie.Przygotuj sos i polej nim sałatę.Dopraw pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak