Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rzodkiewkowy dip

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięta liście 15 gram
jogurt grecki 4 łyżki
majonez tradycyjny 1 łyżka
rzodkiewka 1 (czerwona)

Przepis i sposób przygotowania na: rzodkiewkowy dip

1.Umyj i zetrzyj rzodkiewki na tarce o grubych oczkach.
2.Dodaj miętę-porwane listki, jogurt i majonez.
3.Wymieszaj i dopraw do smaku solą i pieprzem. Pasuje jako dip do czipsów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 17.02.2014 23:15
fajny pomysł
Bernadeta1 20.03.2013 00:31
bardzo smaczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak