Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryżówka

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

skrzydełko kurczaka 3 sztuki
ryż 1 saszetka
marchewka 1/2 sztuki
pietruszka 1 sztuka
seler 1 kawałek
natka pietruszki 0,5 pęczka
Kucharek przyprawa do potraw 1 łyżeczka
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: ryżówka

Mięso myjemy i wkładamy do garnka, gotujemy około 20-30 minut.Obieramy wszystkie warzywa i kroimy je w kostkę lub ścieramy na tarce o grubych oczkach, dodajemy je do mięsa. Do gotującego się mięsa z warzywami dodajmy saszetkę ryżu. Przyprawiamy Kucharkiem i pieprzem. Gotujemy wszystko razem do miękkości. Po ugotowaniu dodajemy wcześniej posiekaną natkę pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 15.07.2013 13:49
coś nowego
Iwusia 19.05.2013 20:54
smaczna zupka
caralajna 27.04.2013 07:42
fajna zupa
kamyk 25.04.2013 15:01
szybko i smacznie
ONY_za_kare 07.04.2013 10:12
taka jak lubie!
Margo1 26.03.2013 12:23
ja na to mówię ryżanka
Bernadeta1 26.03.2013 09:59
smaczna zupka
Motorek 17.03.2013 12:45
dobra zupa
David 18.02.2013 12:19
fajny delikatny rosołek
Dorian 15.02.2013 08:22
pysznosc
angelika14 14.12.2012 18:37
w sam raz na takie chodne dni
Goya 14.12.2012 18:19
fajna
Milena87 14.12.2012 17:08
smakowita:)
aisza1 14.12.2012 16:02
pyszna
meg1984 14.12.2012 15:51
dobra zupka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak