Przepis i sposób przygotowania na: Ryz meksykański
Paprykę i cebulkę posiekać w kosteczkę i podsmażyć na oleju, dać ryż i koncentrat. Chwilę smażyć. Doprawić solą i pieprzem.
ryż długoziarnisty | 2 szklanki |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
olej do smażenia | 4 łyżki |
papryka czerwona | 1 sztuka |
kostka rosołowa | 2 kostki |
cebula | 1 sztuka |
Sól morska ziołowa Prymat w młynku | 1 do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: