Składniki:
pieczarki | 15 dag |
cukinia | 1 szt |
por | 1 szt |
fasolka szparagowa | 1 garść |
pasta chili | |
prezcier pomidorowy | 2 łyżki |
bulion warzywny | 1/2 szklanki |
Pieprz biały mielony Prymat | |
ryż jaśminowy | 1 woreczek |
olej | 1 łyżka |
czosnek | 1 ząbek |
pieczarki | 15 dag |
cukinia | 1 szt |
por | 1 szt |
fasolka szparagowa | 1 garść |
pasta chili | |
prezcier pomidorowy | 2 łyżki |
bulion warzywny | 1/2 szklanki |
Pieprz biały mielony Prymat | |
ryż jaśminowy | 1 woreczek |
olej | 1 łyżka |
czosnek | 1 ząbek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: