Składniki:
filety rybne | 1 kg |
olej do smażenia | |
sól | |
jajko | 2 szt |
sok z cytryny | 1/2 szt |
wino białe | 200 ml |
cebula | 15 dkg |
czosnek | 2 ząbki |
gałka muszkatołowa | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
natka pietruszki |
filety rybne | 1 kg |
olej do smażenia | |
sól | |
jajko | 2 szt |
sok z cytryny | 1/2 szt |
wino białe | 200 ml |
cebula | 15 dkg |
czosnek | 2 ząbki |
gałka muszkatołowa | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: