Rybcia smażona

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z dowolnej ryby

    2
  • jajko

  • mąka

  • Bułka tarta klasyczna Prymat

  • koperek

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

filety nacieramy przyprawa do ryb, lekko posypujemy posiekanym koperkiem (świeżym lub mrożonym), obtaczamay w mace, jajku i bułce, smażymy na oleju

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ben-ka 04.04.2012 23:23
taką chrupiącą rybkę to bym zjadła:}
berys18 20.08.2011 14:24
pyszna rybka
monisia1977 11.12.2010 13:04
dobre
Mati13 25.11.2010 08:00
super!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat