Składniki:
filet z miruny | 600 gram |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 5 łyżek |
natka pietruszki | 2 łyżki |
posiekane listki tymianku | 1 łyżka |
jajko | 1 sztuka |
mąka | 1 łyżka |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól | |
olej | 3 łyżki |
masło klarowane | 2 łyżki |
filet z miruny | 600 gram |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 5 łyżek |
natka pietruszki | 2 łyżki |
posiekane listki tymianku | 1 łyżka |
jajko | 1 sztuka |
mąka | 1 łyżka |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól | |
olej | 3 łyżki |
masło klarowane | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: