Ryba w papilotach

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula

    2 sztuki
  • pomidor bez skóry

    2 sztuki
  • marchew

    2 sztuki
  • zielona papryka (świeża)

    1 sztuka
  • seler naciowy

    3 łodygi
  • natka pietruszki

    3 gałązki
  • ryba

    4 kawałki
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulę, natkę i seler posiekać, pomidora, paprykę i marchewkę drobno pokroić w kostkeczką. Piekarnik nagrzać do 250 stopni. Warzywa doprawić solą i pieprzem. Rybę i warzywa ułożyć na folii aluminiowej. Dokłądnie zamkąć papiloty i piec 10 minut.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat