Ryba pochłopsku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryba

    2 płaty
  • cytryna

    1
  • majeranek

  • czosnek

  • jajko

    2 sztuka
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

  • olej do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę pokroić na kawałki posolić skropić cytryną,majerankiem i pozostawić na 1 godz,rozbić jajka,czosnek pokroić i dodać do ryby,panierować w bułce.smażyć na oleju

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat