Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rukola na czerwono

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rukola 1 opakowanie
rzodkiewka 1 pęczek
pomidorki koktajlowe 1 opakowanie
winogrona czerwone 1/2 kiść
olej 2 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Rukola na czerwono

Rukolę przekładamy do wysokiej miski. Następnie dodajemy do niej przecięte na mniejsze cząstki pomidorki koktajlowe. Dodajemy do nich oczyszczoną rzodkiewkę pokrojoną w czwórki i winogrona przecięte na pół (można usunąć pestki). Wszystkie składniki zalewamy olejem i doprawiamy solą i pieprzem. Dokładnie mieszamy i chłodzimy przed podaniem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tytka 18.01.2015 16:38
pyszna i lekka
adelajda 13.01.2015 09:47
pyszna sałateczka
luna76 09.01.2015 11:18
super!!!!!
Franciszek 08.01.2015 19:58
Super sałatka
Laila2786 08.01.2015 13:58
szybka i smaczna
marcia7 08.01.2015 13:09
cudowna i zdrowa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak