Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Różyczki.

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 2 opakowania
szynka wędzona 8-12 plasterków
żółtko jajek 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Różyczki.

Ciasto francuskie kroimy w plastry. Szynkę kroimy na mniejsze kawałki i układamy wzdłuż ciasta tak aby szynka wystawała w górnej części paska.
Zwijamy ciasto w rulonik. Smarujemy żółtkiem
Pieczemy w piekarniku w 180 stopniach przez ok 10-15 min.
Smacznego ;)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gacopierz23 13.07.2014 17:57
pięknie wyglądają
Ola1young 30.06.2014 13:05
ładne i smaczne ")
agawit 29.06.2014 10:08
Bardzo apetyczne :)
Anna169Hosz 29.06.2014 07:34
Ślicznie wyglądają.
Wiktoria29 28.06.2014 09:47
ładnie sie prezentuje
fotoviderek 28.06.2014 07:20
Bardzo apetyczne :)
Iwusia 27.06.2014 23:18
fajnie wyglądają
misia53 27.06.2014 22:59
Takie proste a tak efektowne.....
V_kuchareczka 27.06.2014 22:22
ciekawy pomysł
gosia1988 27.06.2014 22:10
pomysłowe te różyczki :)
halina17 27.06.2014 21:18
Ładnie wygląda.
Monika-twin 27.06.2014 21:17
ladnie wyglada
agnieszka214 27.06.2014 20:43
pyszna przekąska
Mira85 27.06.2014 20:09
apetyczne!
as28 27.06.2014 19:35
bardzo fajne
mirosława4 27.06.2014 19:31
pięknie się prezentują
kasienka23 27.06.2014 18:07
fajna przekąska!
IZABELA29 27.06.2014 18:00
fajnie to wyglada
Noruas 27.06.2014 16:43
świetny pomysŁ!
gosia561 27.06.2014 16:08
bajecznie wyglądają
bhb8 27.06.2014 15:26
ładnie wyglądają :)
Adam/ZUB3R 27.06.2014 15:25
wyglądają smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak