Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
Lista składników
-
kiełbaska
8 szt. wieprzowa -
ciasto francuskie
1 szt. -
jajko
1 szt. -
Musztarda rosyjska Prymat
2 łyżki -
Chili pieprz cayenne mielone Prymat
1/4 łyżeczki
Sos
-
Party Dip Barbecue Prymat
1 opakowanie -
woda
2 łyżki -
ketchup łagodny
5 łyżek -
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
-
Pieprz czarny mielony Prymat
-
kolendra
1 pęczek -
oliwki czarne
Przepis i sposób przygotowania Przepis dnia III, odc. 26: Pieczone kiełbaski w cieście francuskim z dipem barbecue
Kroki postępowania






Komentarze (1)
Nie masz konta? Zarejestruj się