Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roszponka z szynką i selerem naciowym

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

roszponka 2 garście
seler naciowy 3 kawałki
szynka wędzona 20 dag
ocet balsamiczny
oliwa
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Roszponka z szynką i selerem naciowym

Roszponkę myjemy osuszamy w wirówce do sałaty. Układamy sałatę w miseczkach. Szynkę wędzona kroimy w kosteczkę. Seler naciowy obieramy jak rabarbar i kroimy w kosteczkę. Dodajemy do sałaty seler i szynkę , lekko mieszamy. Kropimy olejem i octem balsamicznym. Solimy do smaku. Podajemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pomocnik 22.09.2013 10:48
Zdrowe jedzenie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak