Przepis i sposób przygotowania na: Rosół z makaronem 4 jajecznym
Kroki postępowania
Po upływie 2 godz. i 30 min. wyjąć mięso z garnka oraz warzywa.
Cały wywar przelać przez gęste sito w celu usunięcia drobnych szumowin czy rozgotowanej zieleniny.
woda | 3 litry |
udka kurczaka | 3 sztuki |
wołowina | 20 dag |
marchewki | 3 szt. |
piertuszki | 2 szt. |
seler korzeniowy | 0,5 szt. |
por | 0,5 szt. |
cebula | 1 szt. |
natka pietruszki | wiązka |
lubczyk | 2 gałązki |
koper | wiązka |
seler nać | 3 gałazki |
ziela angielskiego Prymat | 4 szt. |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt. |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: