Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki schabowe z serem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kotlety schabowe 3 szt
żółty ser 3 plastry
jajko 1 szt
marchewka mała 300 g
sól, pieprz do smaku
olej do smażenia
fasola szparagowa 300 g

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki schabowe z serem

Kotlety umyć, można delikatnie rozbić, przyprawić solą i pieprzem. Na każdego kotleta ułożyć plaster sera i zwinąć. Maczać w jajku, potem w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju, na złoty kolor. Warzywa gotować w osolonej wodzie przez ok. 8 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 04.04.2013 14:04
Oj, to by mi smakowało :)
Anna133 21.03.2013 17:33
wyglądają znakomicie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak