Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki nadziewane pastą drobiową

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka gotowana 10 plastrów
pierś z kurczaka 1
kukurydza w puszce 3 łyżki
ogórek 1
papryka czerwona 1
majonez 3 łyzki
chrzan 2 łyżki
kostka rosołowa
sałata
szczypiorek
natka pietruszki
sól
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki nadziewane pastą drobiową

Pierś ugotuj z kostką rosołową,jak ostygnie zmiel w maszynce.Paprykę przekrój w drobną kostkę.Ogórek wężowy pokrój w półplasterki dodaj do mięsa i wymieszaj z majonezem i chrzanem.Dopraw.Pastę nakładaj na plastry szynki i zwijaj.Ułóz na liściach sałaty.Posyp szczypiorkiem i pietruszką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak