Przepis i sposób przygotowania na: Roladki drobiowe z nadzieniem kolorowym
Kroki postępowania
Na mięso rozkładamy zimny farsz i dajemy kawałek kiełbaski surowej wędzonej. Zwijamy roladki.
Przed smażeniem rozwijamy i smażymy ze wszystkich stron.
filet z kurczaka podwójny | 1 szt |
marchewka | 2 szt |
seler korzeniowy | 1/4 szt |
cebula biała | 2 szt |
jajko | 1 szt |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
natka pietruszki | |
cienka kiełbasa | 2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
jajko | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: