Pulpety w sosie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mielona wieprzowina

    30 dag
  • białko

  • Bułka tarta klasyczna Prymat

    1 łyżka
  • cebula

  • bulion

    1/2 l
  • ser topiony

  • rodzynki

    1 łyżka
  • natka pietruszki

  • Zioła prowansalskie suszone Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso mieszamy z bułką tartą. cebulą, natką na gładką masę. Doprawiamy forumujemy kotlety. Rodzynki sparzamy. Bulion zagotowujemy dodajemy rodzynki oraz serek topiony. Wkładamy uformowane klopsiki i gotujemy ok 15 min.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
dasada1 10.04.2012 18:16
uwielbiam
dasada1 10.04.2012 18:16
uwielbiam
dasada1 10.04.2012 18:16
uwielbiam
dasada1 10.04.2012 18:16
uwielbiam
dasada1 10.04.2012 18:16
uwielbiam
matii6 26.05.2011 22:37
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat