Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pulpety ryzowe do zup

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 1 woreczek
mąka 2 lyzeczki
jajko 1
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: pulpety ryzowe do zup

Ryz ugotowac .odcedzic ,osaczyc z wody.dodac maka ,jajko ,przyprawy i posiekany koperek lub natke.formowac male kulki.wrzucac do gotujacej sie zupy,gotowac 1_2 min

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mitek111 05.02.2014 16:57
fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak