Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pstrąg z trzema plasterkami boczku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pstragi sprawione 8 sztuk
olej 6 łyżek
sól
pieprz
rozmaryn 1 lyżeczka
cytryna 2 sztuki
wędzony boczek 24 plasterki
tymianek 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: pstrąg z trzema plasterkami boczku

do środka posmarowanego olejem i oprószonego solą i pieprzem pstrąga wkładam po trochu rozmarynu, tymianku i cytryny. Pstrąga owijam trzema plasterkami wędzonego boczku. Tak samo postępuję z pozostałymi rybkami. Pstrągi owinięte w folię aluminiową piekę na grillu około 20 minut z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andżelika1 09.08.2012 12:32
o, ryby lubię !
sznycel 08.08.2012 20:42
i ryba i mięso - mężczyżni będą zadowoleni

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak