pstrąg koperkowy smażony

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pstrąg

    1 szt
  • mąka

    2 łyżki
  • pieprz

  • cytryna

  • surówki

  • masło klarowane

  • koperek

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

pstrąga w środku natrzeć siekanym koperkiem i sokiem z cytryny, na wierzchu przyprawić, obtoczyć w mące, smażyć na maśle klarowanym. podawać z surówkami

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat