Przystawka z łososia

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łosoś wędzony

    300 g
  • cebula

    1-2 szt
  • ogórki konserwowe

    5 szt
  • pieprz czarny grubo mielony

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Łososia oddzielić od skóry,mięsko drobno posiekać nożem.Cebulę obrać i drobniutko pokroić w kostkę .Ogórki konserwowe także pokroić w drobną kostkę.
Na półmisku ułozyć porcje łososia z dodatkami.Za pomocą pierścieni jak na zdjęciu .Układamy łososia ,na wierzch cebulke ,następnie ogórki i na wierzch łosoś.
Całość posypać pieprzem grubo mielonym lub młotkowanym

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (23)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Adamorek 21.10.2015 19:11
taki jakby tatar
Smaczna_B 03.04.2015 16:37
Bardzo efektowne danie!
sylwia_sl 25.02.2015 13:07
Smaczna przystawka, idealna na imprezkę :)
misia53 24.02.2015 20:40
Wiesia , przepysznie to zrobiłaś
Hrabina w kuchni 24.02.2015 20:09
Kilka składników i pyszna przekąska gotowa. A podana jest bardzo ładne :)
Bernadeta1 24.02.2015 18:46
przystawka wygląda rewelacyjnie i tak na pewno smakuje
Michał2 24.02.2015 18:38
Smaczna przystawka;-)
Mysiunia 24.02.2015 18:16
rewelacyjna! :)
Luki 24.02.2015 17:25
skubnął bym odrobinkę
Jadwiga/Jaga85 24.02.2015 17:01
elegancko i pysznie!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat