Przepis i sposób przygotowania na: Przekładaniec z krewetkami.
Kroki postępowania
Listki szpinaku umyć, osuszyć, rozłożyć na talerzu, skropić octem balsamicznym.
krewetki duże | 6 szt |
ryż basmati | 6 dag |
awokado | 0,5 szt |
grapefruit | 0,5 szt |
szpinak świeży | 1 garść |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
przyprawa do potraw Kucharek | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
sos sojowy | 1 łyżeczka |
sos chili | 1 łyżeczka |
oliwa | 2 łyżki |
ocet balsamiczny | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: