por do obiadu

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pory

    2 szt
  • sól i pieprz

    do smaku
  • ocet 10 %

    1 łyzka
  • mąka

    1 łyż
  • bulion

    1 kostka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

pory pokroić w paseczki zalać wodą,
dodać podane przyprawy wg. uznania
dodać 1 kostkę bulionu.
Gotować do miękkości
można zagęścić 1 łyżką mąki lub zasmażką

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Margo1 31.05.2013 10:02
podoba mi się
Magdalena80 29.04.2011 23:40
fajnie
Magdalena80 29.04.2011 23:40
fajnie
Allice 03.12.2010 09:17
ja wolę duszoną ze śmietanką
Kate131 01.11.2010 10:31
fajny przepis
iwona332 18.09.2010 00:54
super
rosik93 17.09.2010 07:44
Mniam
tulipan 12.09.2010 10:06
uwielbiam
marzencia2007 06.09.2010 16:42
nie jadłam nigdy czegos takiego
Ewa111 26.08.2010 19:55
też nigdy nie jadłam pora pod taką postacią ,spróbuję

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat