Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidorowa z grand padano

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pomidory 6 sztuk
seler 1/2 sztuki
marchewka 2 sztuki
bazylia świeża 4 listki
wywar drobiowo-wołowy 2 litry
pietruszka zielona 3 łyżki
grand padano 100 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorowa z grand padano

Do wywaru najlepiej wołowego dodajemy zblenderowane pomidory (bez skórki), marchewkę i seler, bazylię oraz petruszkę. Gotujemy ok. 30 minut. Pod koniec gotowania dodajemy ser skruszony.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ola1young 07.03.2014 17:29
fajny pomysł z tym serem,muszę ten pomysł kiedys wypróbować :)
Pani Domu 16.02.2014 11:22
smakowita zupka
adelajda 29.10.2013 08:53
lubię taką zupkę :)
dorotka0000025 24.07.2013 12:39
z serem nigdy nie jadalam
JaPaqc 13.07.2013 10:15
z serem jeszcze nie jadłem
jozefinach 04.07.2013 10:40
Zupka wygląda bardzo smakowicie.
Bernadeta1 03.07.2013 23:53
lubię pomidorowa z serkiem nie robiłam
SmacznaPyza 27.06.2013 13:26
włoski ser nazywa się GRANA PADANO

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak