Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polędwiczki wieprzowe z brzoskwiniami

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

polędwiczki wieprzowe 300 g
brzoskwienie z puszki 5 szt
olej 1 łyżka
imbir 1/2 łyżeczki
masło 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Polędwiczki wieprzowe z brzoskwiniami

Polędwiczki pokroić w cienkie plasterki i usmażyć szybko na goracym oleju. W patelni po smażeniu mięsa rozpuśćić trochę masła i podsmażyć lekko brzoskwinię, posypać imbirem. Położyc brzoskwienie na polędwiczkach i polać sosem ze smażenia. Można podać z ryżem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewka1978 09.01.2013 14:26
ślinka cieknie
Mati3 09.01.2013 14:10
pycha
Iwka 09.01.2013 14:08
fajne połączenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak