Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pizza wiejska z kiełbasą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

spód do pizzy 1 sztuka
keczup pikantny 4 łyzki
cebula 0,5 sztuki
czosnek 3 ząbki
kiełbasa swojska kilka plastrów
swojska szynka 100 gram
ser żółty 150 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Pizza wiejska z kiełbasą

Spód smarujemy keczupem. Na spodzie ukaldamy szynke pokroioną w plastry. Cebule i czosnek obieramy. Czosnek drobno siekamy, cebule kroimy w pióra. układamy cebule i czosnek na pizzy. Kiełbasę kroimy w plastry. Na koniec układamy kiełbase. Całą pizze posypujemy startym serem i piezemy 20 minut w 200 stopniach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Barbara777 22.08.2013 22:12
pizza pycha
bogusia19 21.08.2013 14:23
uwielbiam taka
Megg 21.08.2013 11:47
bardzo apetyczna pizza
Janina 21.08.2013 11:08
Mój ulubiony smak;)
V_kuchareczka 21.08.2013 09:59
bardzo smaczna
Łukasz15 21.08.2013 09:51
Uwielbiam domową pizzę
dodi 21.08.2013 09:35
ja również podzielam zdanie że pyszna
Adamorek 21.08.2013 09:13
dobra polska wersja
Renata 21.08.2013 07:57
pychotka lubię takie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak