Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

Pita z warzywami i sosem czosnkowym

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pita
1 opakowanie
por (biała część)
1/2 szt
majonez
3 łyżki
czosnek
1 ząbek
pomidor
1 szt
rukola
cykoria

Przepis i sposób przygotowania na: Pita z warzywami i sosem czosnkowym

Pitę nacinamy i wkładamy do piecyka na 1-2 minuty aż ładnie się otworzy .Robimy sos czosnkowy mieszając majonez z wyciśniętym czosnkiem .Dolną częsć pity smarujemy sosem .Następnie kładziemy kawałki cykorii i rukoli .Pokrojonego w kostkę pomidora i pokrojonego w plasterki pora .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna146 20.12.2011 07:28
fajny pomysł na kolację
pioge7 20.12.2011 07:23
mniam
iwa643 20.12.2011 07:20
Warzywa solimy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak