Na ostro: Dip koktajlowy z ogóreczkami z chili

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

  Przepis doceniony przez Doradcę Smaku
Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • tortilla razowa

    4 placki
  • serek kremowy

    1 opakowanie
  • szpinak świeży

    100 g
  • rzodkiewka

    1 pęczek
  • łosoś wędzony plastry

    100 g
  • roszponka

    100 g
  • gruszki

    2 szt.
  • sól ziołowa

  • pieprz czarny grubo mielony

  • Party Dip Czosnkowy Prymat

    1 opakowanie
  • majonez

    100 g
  • jogurt naturalny

    50 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do miksera kuchennego wrzucić pomidory ze skórką, cebulę, całe ogóreczki z chili i czosnek, zmiksować, doprawić do smaku przyprawami i sokiem z cytryny. Podawać do: tortilli, chipsów, nachos, grillowanego kurczaka lub żeberek.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
jejkuchnia 23.03.2018 07:44
Jeszcze takiego nie próbowałam.
Gocha29 23.03.2015 12:04
Świetna przekąska
joanna43 19.03.2015 19:19
oj tak, tak, tak idealna przekąska
ilka01 19.03.2015 17:15
wyglądają bardzo apetycznie:)
jasiek 19.03.2015 16:26
idealne na przekąskę
idealme 19.03.2015 14:37
pyszności! :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat