Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pietruszkowy pstrąg tęczowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrąg bez głowy i wnętrzności 1 szt
masło 50 g
natka pietruszki wg uznania
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pietruszkowy pstrąg tęczowy

Rybę solimy, kroimy pietruszki i faszerujemy razem z masłem. Wkładamy do folii i odkładamy do lodówki na godzinę. Gotujemy na parze przez ok 15-20minut. Podajemy z ulubioną surówką naszego dziecka:)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak