Składniki:
Farsz
szpinak świeży | 250 g |
twaróg | 500 g |
ząbki czosnku | 5 szt |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
cebula | 1 szt |
olej do smażenia |
Ciasto
mąka pszenna | 500 g |
jajko | 1 szt |
woda ciepła | 1 szklanka |
szpinak świeży | 250 g |
twaróg | 500 g |
ząbki czosnku | 5 szt |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
cebula | 1 szt |
olej do smażenia |
mąka pszenna | 500 g |
jajko | 1 szt |
woda ciepła | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: