Przepis i sposób przygotowania na: Pieczony pstrąg w sosie serowym
Po 20 minutach wyjmujemy ryby z piekarnika, zalewamy sosem serowym i pieczemy jeszcze 15 minut.
łosoś | 2 sztuki |
czosnek | 4 ząbki |
cebula | 1 sztuka |
koperek | 1 pęczek |
masło | kawałek |
sól gruboziarnista | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
śmietanka 30 % | 250 ml |
twarożek ziołowy | 150 gram |
ser topiony | 1 trójkącik |
Pieprz zielony ziarnisty Prymat | 2 łyżeczki |
natka pietruszki | 1 garść |
sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: