Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczone nadziewane ziemniaczki

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 5 szt
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
masło
Ćwikła

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczone nadziewane ziemniaczki

Ziemniaki nie obieramy i gotujemy w łupinach. Gotujemy na pół twardo. Obieramy z łupiny , przekrawamy lekko wydrążamy w dziurkę kładziemy troszkę masła. Solimy sola morską i wkładamy do piekarnika na ok 25 min. Następnie wyciągamy układamy na talerzach i napełniamy zimnymi buraczkami ćwikłowymi. Podajemy .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

10.03.2013 12:33
uwielbiam pieczone ziemniaczki
Piotr-21 10.03.2013 11:47
bardzo fajne
Pietruszka 10.03.2013 11:44
bardzo ładnie wyglądają
berys18 10.03.2013 11:40
pięknie się prezentują
V_kuchareczka 10.03.2013 10:57
świetny pomysł
pycia9 10.03.2013 10:18
ślicznie wyglądają

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak