Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki faszerowane
Kroki postępowania
zalać wodą,dodać sól i zagotować.zebrać szumy,dodać liście laurowe i ziele angielskie oraz obraną marchewkę.gotować godzinę
pieczarki | 10 dużych sztuk |
ćwiartki z kurczaka | 1 sztuka |
marchew | 1 sztuka |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 liść |
ziele angielskie | kilka kulek |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
ketchup pikantny | 1 łyża |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
koperek | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: