Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pekinka z papryką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/4
papryka czerwona 1/4
natka pietruszki
cebula 1/2
marchew 1/2
oliwa 3 łyżki
pieprz
Kucharek przyprawa do potraw

Przepis i sposób przygotowania na: Pekinka z papryką

Oczyszczoną kapustę kroimy na małe kawałki. Umytą paprykę kroimy na małe kosteczki. Umytą pietruszkę siekamy. Obraną cebulę drobno siekamy, zalewamy oliwą doprawiamy kucharkiem i pieprzem, odstawiamy, aby cebula zmiękła. Obraną marchewkę ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Wszystkie składniki łączymy ze sobą, dokładnie mieszamy. W razie potrzeby doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mirosława4 21.10.2013 18:25
bardzo lubię
Katarzyna59 11.08.2013 11:06
bardzo apetyczna
Grazyna0211 23.06.2013 14:12
świetna surówka
Anna138 01.12.2012 15:56
pyszna
Wacław 18.11.2012 13:33
pyszna do II dania !
gabi162825 10.10.2012 12:41
smaczna i zdrowa
RenataZ-et 30.09.2012 19:21
Też taką robię:)
Wafelek2601 18.08.2012 09:46
Pyszna surówka
K&J 07.08.2012 18:14
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak